wk2018rusland.com
FIFA 19 kopen
WK 2018 POOL

WK 2018 Pool

Doe mee met de grootste WK 2018 pool van Nederland en België! Voorspel de uitslagen van het Wereld Kampioenschap voetbal in Rusland en eindig boven aan de ranglijst! Deelname is helemaal gratis!

Registreer je gratis

Deelname aan de WK pool is en blijft helemaal gratis. Registreren is binnen een minuutje gedaan, dus registreer je nu! Verzin een leuke gebruikersnaam die in de ranglijsten getoond zal worden.

WK pool 2018

Maak een eigen pool

Maak een eigen pool voor vrienden, collega's of kennissen, en laat zien dat jij de meeste kennis van voetbal hebt! Een eigen WK pool heb je al in enkele seconden gemaakt; je hoeft alleen maar een naam en een wachtwoord voor je pool te verzinnen. Geef vervolgens dit wachtwoord aan iedereen die lid mag worden van jouw pool. Deel de link en het wachtwoord bijvoorbeeld via Facebook, Twitter, WhatsApp of Telegram.

Nodig spelers uit voor extra punten

Door vrienden, collega's en kennissen aan te brengen, ontvang je 5 punten per speler extra. Het enige wat je hier voor hoeft te doen, is je vriendenlink te delen. Deze link bevat namelijk een code, waardoor de punten in jouw account bijgeschreven worden. Strijden tegen vrienden, collega's en kennissen is leuk, maar nu leveren ze je ook nog eens extra punten op!

Alle info over het WK 2018

Naast de spannende WK pool, bevat deze website ook nog eens alle informatie over het Wereld Kampioenschap 2018 in Rusland. De stand, het speelschema en de poule-indeling zijn info voor iedere speler, maar op deze website is nog veel meer te zien en te lezen. Te denken valt aan de bal, het logo, de mascotte, de playmate, de openingswedstrijd, de finale en de hooligans. Bekijk deze website eens goed en leer veel over het WK 2018 in Rusland!

Eredivisie pool
FIFA 19 kopen© 23-07-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust