WK2018 - OVER ONS

Over ons

Dit is een informatieve website over het WK 2018 in Rusland. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op.

Stand en/of uitslagen op jouw website

Wil je graag de stand en/of uitslagen van het Nederlands Elftal tijdens de WK 2018 kwalificatie op jouw website plaatsen? Kopieer en plak de onderstaande code en je website is altijd up-to-date.

WK kwalificatie schema

WK 2018 kwalificatie schema

WK kwalificatie stand

WK 2018 kwalificatie standBezoek de desktop-versie van deze website om de codes en voorbeelden te zien.

Tekst van deze website in een lesboek

De tekst van de pagina over sponsors van het WK 2018 is opgenomen in het boek 'Internationale marketing' in de lesmethode Rendement. Dit is een lesboek voor de MBO-opleiding Commerciële Economie die wordt uitgebracht door ThiemeMeulenhoff.

Beveiligde website via SSL certificaat

Deze website is een goed beveiligde website door middel van een SSL certificaat. Hierdoor weet je zeker dat je geen virussen binnenhaalt wanneer je op een link of button klikt. De website zelf slaat geen cookies op op je computer. Wanneer je een bookmaker bezoekt, kan die wel cookies opslaan voor een goede werking van die bookmaker. Dat deze website beveiligd is, kun je zien aan het slotje in de adresbalk. Wanneer je hier op klikt, kun je het certificaat bekijken. De website is geverifieerd door Intermediate Certificate.

Het adres begint met https, in tegenstelling tot het onbeveiligde http. Https betekent dat de website is versleuteld voordat deze over het internet wordt verzonden. Versleuteling maakt het moeilijk voor onbevoegde personen om informatie te bekijken die tussen computers wordt uitgewisseld. Het is daarom onwaarschijnlijk dat iemand deze website heeft gelezen terwijl deze over het netwerk werd verzonden.

Officieel GPWA keurmerk

GPWA certificaat

De inhoud van de website is goedgekeurd door de GPWA. Het GPWA keurmerk (zie linkermenu) wordt toegekend aan gokgerelateerde websites die voldoen aan de standaarden en zijn geaffilieerd aan goedgekeurde GPWA leden die de GPWA gedragscode aanvaarden.

Het keurmerk dat is gelinkt aan deze website geeft aan deze website een huidig en waardig GPWA lid is, die heeft aangegeven strikte criteria na te leven die zijn opgesteld om te verzekeren dat de hoogste ethische standaarden ten alle tijden en in alle situaties worden bekrachtigd.

Een onderzoeksteam geleid door GPWA’s Fair Gaming Advocate heeft vastgesteld dat deze website:

  • Onafhankelijk wordt beheerd van de online gok websites waar zij informatie over verschaft of die zij promoot.
  • Copyright standaarden respecteert en bekrachtigd.
  • Geen spam email stuurt.
  • Geen gebruik maakt van verwerpelijke optimalisatie technieken voor zoekmachines zoals het posten van spam-achtige opmerkingen in forums en interactieve blogs.
  • Geen pornografie promoot of weergeeft.
  • Consumenten informatie verschaft dat verder gaat dan banner reklame en links.
  • Professioneel en respectvol handelt in haar activiteiten.

Contact

Neem contact op

© 23-07-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust