WK2018 - ADVERTEREN

Adverteren op deze website

Adverteren op deze website kan op een aantal manieren. Ook is het mogelijk om links en/of artikelen te plaatsen op andere websites die in ons bezit zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

- Linkruil (gratis): jou link wordt geplaatst op wk2018rusland.com/partners. In ruil daarvoor wordt een link naar deze website geplaatst op jou website. Dit is geheel gratis. Indien je hier interesse in hebt, dan ontvang ik graag een e-mail met de link die op deze website geplaatst moet worden en het adres van jou website met de link terug.

- Links plaatsen (betaald): jou link wordt geplaatst op wk2018rusland.com/partners. Indien je geen link terug wilt of kunt plaatsen, dan wordt er €25 per link per jaar gevraagd. Indien je hier interesse in hebt, dan ontvang ik graag een e-mail met de link die op deze website geplaatst moet worden.

- Artikel plaatsen (betaald): jou artikel mét links naar jou website wordt geplaatst op wk2018rusland.com/nieuws. Voor een artikel wordt €50 per artikel gevraagd. Het artikel wordt niet verwijderd, maar zakt na verloop van tijd naar beneden. Indien je hier interesse in hebt, dan ontvang ik graag een e-mail met het artikel die op deze website geplaatst moet worden.

- Links op elke pagina (betaald): jou link wordt geplaatst op elke pagina van wk2018rusland.com. Je link komt dan in het menu rechts onder 'Partners' te staan. Voor een link op elke pagina wordt €150 per link per jaar gevraagd. Indien je hier interesse in hebt, dan ontvang ik graag een e-mail met de link die op deze website geplaatst moet worden.

Contact

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

© 02-10-2023 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust