WK2018 - ADVERTEREN

Adverteren op deze website

Adverteren op deze website kan op een aantal manieren.

- Linkruil (gratis): jou link wordt geplaatst op wk2018rusland.com/partners. In ruil daarvoor wordt een link naar WK2018Rusland.com geplaatst op jou website. Dit is geheel gratis. Indien je hier interesse in hebt, dan ontvang ik graag een e-mail met de link die op deze website geplaatst moet worden en jou website met de link terug.

- Links plaatsen (betaald): jou link wordt geplaatst op wk2018rusland.com/partners. Indien je geen link terug wilt of kunt plaatsen, dan wordt er €25 per link per jaar gevraagd. Indien je hier interesse in hebt, dan ontvang ik graag een e-mail met de link die op deze website geplaatst moet worden. Je ontvangt vervolgens een e-mail terug met de betalingsgegevens.

- Artikel plaatsen (betaald): jou artikel mét links naar jou website wordt geplaatst op wk2018rusland.com/nieuws. Voor een artikel wordt €50 per artikel gevraagd. Het artikel wordt niet verwijderd, maar zakt na verloop van tijd naar beneden. Indien je hier interesse in hebt, dan ontvang ik graag een e-mail met het artikel die op deze website geplaatst moet worden. Je ontvangt vervolgens een e-mail terug met de betalingsgegevens.

Contact

Neem contact op

GPWA

© 20-08-2017 wk2018rusland.com - Alle rechten voorbehouden