wk2018rusland.com
MyBet
SPELREGELS

Spelregels

Dit zijn de spelregels van de beste WK 2018 pool van Nederland en België.Prijzen

Spelers kunnen fantastische geldbedragen winnen met het voorspellen van de WK wedstrijden. De prijzen zijn als volgt:

# Bedrag
1. €50
2. €30
3. €20

Deze prijzen worden uitgekeerd aan de spelers die 1e, 2e en 3e worden in de ranglijst van de individuele spelers. Na afloop van het toernooi ontvangen de winnaars een e-mail met meer informatie.Puntentelling

Per wedstrijd is maximaal 25 punten te verdienen. De puntentelling per wedstrijd is als volgt:

Resultaat Punten
Correct thuis- of uitdoelpunt 5 punten
Correcte winnaar 10 punten
Correcte winnaar én correct thuis- of uit doelpunt 15 punten
Correcte uitslag 25 punten

De punten worden berekent op basis van de uitslag na afloop van de reguliere speeltijd (90 minuten+blessuretijd), eventuele verlenging en penalty's blijven buiten beschouwing.

Het aantal punten dat je behaald hebt, staat in het speelschema tussen haakjes achter de betreffende wedstrijd.

Je kan wedstrijden voorspellen tot 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd.Vrienden aanbrengen

Door vrienden, collega's en kennissen aan te brengen, ontvang je 5 punten per speler extra. Deel je vriendenlink voor extra punten!

Je kan maximaal 10 vrienden, collega's en kennissen aanbrengen, waardoor je maximaal 50 extra punten kunt scoren.Ranglijst spelers

  1. De stand van de algemene ranglijst met individuele spelers wordt bepaald op basis van het aantal punten (inclusief punten door aanbrengen van nieuwe spelers).
  2. Is het aantal punten gelijk, dan wordt de ranglijst bepaald door het aantal punten enkel en alleen behaald door het aanbrengen van nieuwe spelers.
  3. Is het aantal punten uit aangebrachte spelers ook gelijk, dan geldt de datum van registratie waarbij de oudste speler bovenaan staat.


Ranglijst pooles

  1. De stand van de ranglijst met de pooles wordt bepaald op basis van gemiddeld aantal punten van de top 5 van de betreffende pool. Het aantal punten van de top 5 van een pool wordt gedeeld door 5, waaruit het gemiddeld aantal punten volgt.
  2. Is het aantal punten gelijk, dan wordt de ranglijst bepaald door het aantal leden waarbij de pool met de meeste leden bovenaan staat.
  3. Is het aantal leden ook gelijk, dan geldt de datum van aanmaken van de pool waarbij de oudste pool bovenaan staat.

Ook al bestaat een pool uit minder dan 5 spelers, dan wordt het aantal punten toch gedeeld door 5. Er wordt dus niet gerekend met het gemiddeld aantal punten van alle spelers van de pool. Hiermee wordt voorkomen dat kleine pooles met slechts één of twee goede spelers hoog op de ranglijst eindigen. Door uit te gaan van de beste 5 spelers en niet alle spelers, wordt tevens voorkomen dat slechte spelers worden verwijderd uit de pool door de beheerder.

MyBet© 14-06-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust