WK 2018 NIEUWS

Met deze vouchers kun je gratis wedden op Nederland vs Luxemburg - nieuws

RSS

Met gratis bonuscodes t.w.v. € 7 kun je gratis een weddenschap plaatsen op voetbalwedstrijden. Hierbij valt te denken aan wedstrijden van de Eredivisie, de Bundesliga, de Premier League of Primera Division, maar ook de Champions League, de Europa League en WK 2018 kwalificatiewedstrijden.

De bonuscodes t.w.v. € 7

Klik op onderstaande knop en zie de bonuscodes met elk een waarde van € 7. Vul één van de codes in en ontvang direct cash om in te zetten op voetbalwedstrijden. Elke code kan maar eenmalig gebruikt worden en geldt alleen voor nieuwe leden. Wees er snel bij want op = op!

Waarom gratis cash om in te zetten?

Wij hebben bonuscodes van bookmaker Bet-at-Home ontvangen, waarmee we onze bezoekers gratis kennis kunnen laten maken met het wedden op voetbal. Er zitten geen vervelende voorwaarden aan en ook zit er geen addertje onder het gras. Bet-at-Home hoopt alleen dat je hiermee bij hen gaat inzetten op voetbal. Bij je eerste echte storting ontvang je ook nog eens € 50 extra bonus!

Vul je bonuscode in en je ontvangt direct € 7 cash!

Waar vul ik de bonuscode in?

Registreer je gratis en veilig bij Bet-at-Home. De bonuscode kun je vervolgens invullen in je account onder 'vouchers and bonusses' en dan 'redeem voucher'. Je ontvangt direct € 7 gratis cash in je account! Je hebt nu de kans om gratis geld te winnen, dus wees er snel bij want op = op!

Bij je eerste echte storting ontvang je ook nog eens € 50 extra bonus!

Wie is Bet-at-Home?

Bet-at-Home is een zeer bekende en grote bookmaker met 4 miljoen geregistreerde spelers van over de hele wereld. Registreren is helemaal gratis en men verstrekt je persoonsgegevens niet aan derden. Je winsten worden snel uitbetaald. Uiteraard staat de bookmaker onder controle van de Engelse overheid.

Een unieke kans om het wedden op voetbal eens gratis te proberen!

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 09-06-2017 | Bijgewerkt op: 09-06-2017 | Door: Patrick

Reageer op dit artikel


Gerelateerd WK 2018 nieuws

29-02-2024 - De opwinding rond het WK voetbal 2026 is begonnen »
15-06-2023 - Evolutie van Live Sportweddenschappen »
03-03-2023 - Hoe kun je wedden op Champions League voetbal in Nederland »
26-10-2022 - Tips om jouw huis WK klaar te maken »
17-10-2022 - Online Casino No Deposit Bonuses »

© 21-04-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust