WK 2018 NIEUWS

Voorbeschouwing Marokko vs Nederland en de voorspelling - nieuws

RSS

Het Nederlands Elftal speelt vanavond een oefeninterland tegen Marokko. Deze oefenpot is erg belangrijk richting de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. Ook om andere redenen is dit een erg belangrijke wedstrijd voor Oranje.

Bondscoach Dick Advocaat is momenteel nog niet aangesloten bij de selectie van het Nederlands Elftal, zodat Fred Grim als interim-bondscoach leiding geeft. Advocaat en assistent Ruud Gullit starten op 6 juni met hun werkzaamheden. Mogelijk gaat Grim een aantal spelers testen tijdens deze oefenwedstrijd, maar de belangen zijn groter dan je in eerste instantie zou verwachten.

Statistieken en voorspelling Marokko - Nederland

65% van de voetbalkenners voorspellen winst voor Nederland, tegenover 24% voor Marokko. De Marokkanen hebben 4 van de laatste 5 wedstrijden gewonnen en slechts 1 verloren. Nederland heeft daarentegen slechts 1 wedstrijd gewonnen, 1 gelijkgespeeld en maar liefst 3 verloren. Laten we hopen dat Oranje deze slechte reeks niet voortzet. 

Ondanks de slechte vorm waarin het Nederlands Elftal momenteel verkeerd, verwacht bookmaker Mybet winst voor Nederland. Voor elke €10 die je inzet verdien je namelijk €20,50 terug! Voorspel je echter dat Marokko de wedstrijd zal winnen, dan verdien je al snel €34! Een gelijkspel levert je €32 op. 

Met bonuscode WK2018MYBET ontvang je ook nog eens een verdubbeling van je eerste storting tot €200!

Loting play-offs WK kwalificatie

Het resultaat van deze wedstrijd tegen Marokko is namelijk van belang voor de wereldranglijst van de FIFA. Laten we ervan uit gaan dat Nederland tweede zal eindigen in kwalificatie poule A en dat we play-offs mogen spelen. Leidend bij de loting van deze play-off wedstrijden is de wereldranglijst: de vier hoogst geplaatste landen zullen voetballen tegen de vier laagst geklasseerde landen. De eerste vier treffen dus op papier slechtere tegenstanders.

Uiteraard zijn de groepswinnaars van de negen poules direct geplaatst voor het Wereld Kampioenschap in Rusland. De acht beste nummers twee moeten strijden om de overige vier Europese tickets. Nederland moet ook tijdens oefenwedstrijden zoveel mogelijk punten sprokkelen, om gunstig te loten voor de play-offs.

Het Nederlands Elftal staat op een historisch lage 32e plaats op de FIFA wereldranglijst. Dit is bij lange na niet voldoende om bij de eerste vier nummers twee te eindigen. Mocht Nederland de resterende kwalificatiewedstrijden dus goed doorstaan, dan volgen alsnog erg zware play-off wedstrijden. De kans op plaatsing voor het WK 2018 lijkt daarom erg klein. 

Stand WK kwalificatie Nederland

Oranje staat momenteel op de vierde plaats in poule A met 7 punten, waarbij het Zweden (10 punten) en Bulgarije (9 punten) nog in te halen zijn. Naar alle waarschijnlijkheid wordt Frankrijk (13 punten) poulewinnaar. 

Bekijk de selectie van Oranje voor de wedstrijden tegen Marokko, Ivoorkust en Luxemburg.

Om 19:30u in Agadar wordt de wedstrijd gespeeld onder leiding van Mahamadou Keita. Zondag 4 juni speelt Oranje een oefeninterland tegen Ivoorkust en op vrijdag 9 juni de WK kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 31-05-2017 | Bijgewerkt op: 31-05-2017 | Door: Patrick

Reageer op dit artikel


Gerelateerd WK 2018 nieuws

29-02-2024 - De opwinding rond het WK voetbal 2026 is begonnen »
15-06-2023 - Evolutie van Live Sportweddenschappen »
03-03-2023 - Hoe kun je wedden op Champions League voetbal in Nederland »
26-10-2022 - Tips om jouw huis WK klaar te maken »
17-10-2022 - Online Casino No Deposit Bonuses »

© 21-05-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust