WK 2018 NIEUWS

Alfa Bank is gepresenteerd als eerste regionale sponsor van het WK 2018 - nieuws

RSS

De Russische Alfa-Bank is gepresenteerd als eerste regionale sponsor van het WK 2018. Deze presentatie in Moskou is een belangrijke mijlpaal in de commerciële strategie van de FIFA.

Als een regionale sponsor van het WK voetbal, zal de Alfa-Bank diverse initiatieven opzetten rondom het Wereld Kampioenschap door heel Rusland en het Europese continent. Alfa-Bank heeft 745 kantoren in Europa. De sponsor zal ook een aantal ticket-gerelateerde projecten sponsoren met het doel om de service richting de voetbalfans te verbeteren.

De FIFA is erg blij met de eerste regionale sponsor, aangezien het WK 2018 veel service van banken zal vergen. De vele voetbalfans zullen veel geld pinnen en transacties veroorzaken bij commerciële bedrijven. Ook de organisatoren van het WK voetbal zullen veelvuldig gebruik maken van de service van Alfa-Bank. Doordat de bank een regionale sponsor is, heeft het de mogelijkheid om via het WK voetbal veel nieuwe klanten te werven.

De commerciële strategie van de FIFA bestaat uit vier Regionale Supporters pakketten voor elk van de vijf globale regio's: Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het Midden Oosten en Afrika en Azië. De FIFA ziet een groot voordeel in het aanbieden van regionale sponsorcontracten, aangezien niet alle ondernemingen interesse hebben in een duur wereldwijd sponsorcontract. Deze ondernemingen kunnen kiezen uit de vier Regionale Supporters pakketten om op deze manier toch onderdeel uit te maken van het WK 2018 en een grote doelgroep te bereiken. De FIFA verzekert de sponsoren hiermee dat zij een grotere doelgroep zullen bereiken in hun eigen regio.

Alle ondernemingen die zich inschrijven als een Regionale Supporter zullen genieten van grote voordelen. Hun naam en logo zullen te zien zijn op LED borden gedurende het voetbalevenement. Ook krijgen sponsoren toegang tot tickets en merkrechten voor hun regio. De FIFA is momenteel in discussie met verschillende bedrijven in de vijf regio's om marketingkansen in kaart te brengen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 04-08-2016 | Bijgewerkt op: 04-08-2016 | Door: Patrick

Reageer op dit artikel


Gerelateerd WK 2018 nieuws

27-05-2024 - Van veld naar virtueel de dynamische wereld van sport en gokken »
29-02-2024 - De opwinding rond het WK voetbal 2026 is begonnen »
15-06-2023 - Evolutie van Live Sportweddenschappen »
03-03-2023 - Hoe kun je wedden op Champions League voetbal in Nederland »
26-10-2022 - Tips om jouw huis WK klaar te maken »

© 23-07-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust