WK 2018 NIEUWS

Jupiler League, dynamisch weer en meer legendes in FIFA 18 - nieuws

RSS

Mogelijk wordt de Jupiler League toegevoegd aan FIFA 18. Daarnaast krijgt de voetbalgame een dynamisch weersysteem waardoor het weer ineens om kan slaan.

Ontwikkelaar EA Sports laat steeds meer los over FIFA 18, dat eind dit jaar uitgebracht zal gaan worden. Naast een vervolg van het verhaal, The Journey seizoen 2, worden er diverse nieuwe elementen aan het spel toegevoegd.

Volg de ontwikkelingen van FIFA 18

Jupiler League in FIFA 18

Eén van die nieuwe elementen van FIFA 18 is de toevoeging van de Nederlandse Jupiler League. Hierdoor kunnen veel supporters van de lagere divisie met hun eigen favoriete team spelen, zoals VVV-Venlo en NAC Breda. Ook teams als Jong Ajax, Jong PSV en Jong Utrecht komen beschikbaar. 

Volgens ontwikkelmanager van de Eredivisie CV, Marc Rondagh, is gaat men binnenkort in gesprek met Electronic Arts over de toevoeging van onder andere de Jupiler League. Rondagh kan nu nog niet zeggen of de eerste divisie in de volgende editie van het populaire voetbalspel zit. 

De kans dat de Jupiler League wordt toegevoegd aan FIFA 18 wordt echter steeds groter. Spelers van de game kunnen namelijk al veel langer spelen in lagere divisies in Duitsland, Engeland en Spanje. 

Tot slot komen er misschien meer Nederlandse voetbalstadions in FIFA 18. De Kuip in Rotterdam zou bijvoorbeeld toegevoegd moeten worden in de nieuwe voetbalgame.

Dynamisch weer in FIFA 18

Een ander nieuw element is een dynamisch weersysteem in FIFA 18. Dit betekent dat het weer van het ene op het andere moment kan omslaan tijdens de wedstrijd. Zo schijnt de zon en ineens kan het gaan sneeuwen en wordt er gespeeld met een oranje bal. De gameplay wijzigt hierdoor en spelers moeten leren gamen onder wijzigende omstandigheden.

FIFA 18 maakt gebruik van de Frostbite Engine, evenals Battlefield 1 en Mass Effect. In deze spellen is het dynamische weersysteem al aanwezig en EA Sports zal het systeem zeer waarschijnlijk ook aan FIFA 18 toevoegen.

Legendarische voetballers in FIFA 18

Legendarische voetballers als Ruud Gullit en Marco van Basten zijn al beschikbaar voor spelers van de Xbox One. Fans van de game hebben ontwikkelaar EA Sports nu verzocht om meer legendarische spelers toe te voegen aan FIFA 18.

Elk seizoen stoppen weer een aantal grote voetballers, zoals Puyol en Xabi Alonso van FC Barcelona en Nemanja Vidic van Manchester United. Puyol heeft ondertussen een legendekaart ontvangen voor Ultimate Team. Andere nieuwe legendes zouden kunnen zijn: Steven Gerrard van Liverpool en LA Galaxy, Antonio Di Natale van Udinese en ook Raúl, Gúti en Pablo Aimar.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 21-02-2017 | Bijgewerkt op: 21-02-2017 | Door: Patrick

Reageer op dit artikel


Gerelateerd WK 2018 nieuws

29-02-2024 - De opwinding rond het WK voetbal 2026 is begonnen »
15-06-2023 - Evolutie van Live Sportweddenschappen »
03-03-2023 - Hoe kun je wedden op Champions League voetbal in Nederland »
26-10-2022 - Tips om jouw huis WK klaar te maken »
17-10-2022 - Online Casino No Deposit Bonuses »

© 21-04-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust