SHOP - FIFA 18

FIFA 18

FIFA 18 is vanaf nu te kopen, de releasedatum is 29 september 2017. Koop de voetbalgame nu en ontvang Voetbal International Pro 3 maanden gratis. FIFA 18 zal revolutionaire veranderingen bevatten ten opzichte van voorgaande versies. FIFA-spelers kijken al weer vol verwachting uit naar de game en op deze pagina worden de laatste ontwikkelingen bijgehouden.

De game zal de meest emotionele en bijzondere FIFA ooit worden, volgens EA-Sports. Ook worden er in Ultimate Team innovatieve wijzigingen doorgevoerd. Daarnaast is het waarschijnlijk dat de Chinese Super League wordt toegevoegd aan FIFA 18, aangezien China de laatste tijd veel grote spelers trekt voor extreem hoge bedragen.

Koop FIFA 18 nu en ontvang:

  • Voetbal International Pro 3 maanden gratis
  • 5 Jumbo Premium Goud Pakketten 5 weken gratis
  • Cristiano Ronaldo leenspeler voor 5 FUT-wedstrijden
  • 8 speciale editie FUT kits ontworpen door de artiesten van de soundtrack

Releasedatum FIFA 18

De release datum van FIFA 18 is 29 september 2017. We weten uit het verleden dat ontwikkelaar Electronic Arts het voetbalspel altijd in het najaar uitbrengt. Dit betekent dat FIFA 18 in het najaar van 2017 uitgebracht wordt. Eerdere versies van de game zijn vaak in september uitgebracht en de kans is aanwezig dat FIFA 18 dus ook in september gespeeld kan gaan worden.

De voetbalgame zal uitgebracht worden op de volgende consoles:

  • PC
  • Nintendo Switch
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • Xbox 360

FIFA 18 cover: Messi of Ronaldo?

Cristiano Ronaldo is de beste voetballer van FIFA 18 en staat dus op de cover. De speler van Real Madrid heeft een rating van 94, terwijl Lionel Messi een rating van 93 heeft. De verwachting is dat Ronaldo in de nieuwe game nog net iets beter is dan in FIFA 17. Blijkbaar is ontwikkelaar EA Sports onder de indruk van de ontwikkelingen van Ronaldo, die met Portugal het EK 2016 won en met Real Madrid de Champions League.

In het verleden stond Messi vaak op de cover van de FIFA-reeks, maar ondertussen heeft hij een contract getekend bij Pro Evolution Soccer. Hierdoor is het verschil in rating tussen Messi en Ronaldo goed te verklaren. Dit is de reden dat Cristiano Ronaldo op de cover van FIFA 18 komt te staan.

FIFA 18 verhaal - The Journey seizoen 2

Het verhaal van FIFA 18 zal uitgebreider zijn dan in de voorgaande versie. In FIFA 17 introduceerde EA Sports voor het eerst een verhaallijn in de game, waarbij gamers de rol van Alex Hunter op zich kunnen nemen. Je kan in de figuur van Alex je een weg banen langs de internationale voetbalvelden en je eigen carrière maken. The Journey is een enorme hit gebleken en zal in FIFA 18 verder uitgebreid worden.

Aan het eind van het eerste seizoen win je als gamer de FA Cup in Engeland en mag Alex voor het Engelse nationale elftal spelen. Het verhaal van FIFA 18 gaat verder met The Journey. Het tweede seizoen van het verhaal is te spelen in de nieuwe release, aldus EA-directeur Andrew Wilson.

In het tweede seizoen van The Journey zijn nieuwe personages en nieuwe verhaallijnen geïntroduceerd. Hierdoor heb je als FIFA-speler de keuze uit meerdere voetballers met verschillende achtergronden en capaciteiten. Het zou zelfs zo ver kunnen gaan dat ook vrouwelijke personages de hoofdrol kunnen gaan spelen. Vrouwenteams zijn namelijk geïntroduceerd in FIFA 16 en bij elke versie worden meer teams toegevoegd. Het is niet bekend of Alex Hunter terugkomt.

Mogelijk wordt de Jupiler League toegevoegd aan FIFA 18. Daarnaast krijgt de voetbalgame een dynamisch weersysteem waardoor het weer ineens om kan slaan.

Ontwikkelaar EA Sports laat steeds meer los over FIFA 18, dat eind dit jaar uitgebracht zal gaan worden. Naast een vervolg van het verhaal, The Journey seizoen 2, worden er diverse nieuwe elementen aan het spel toegevoegd.

Jupiler League in FIFA 18

Eén van die nieuwe elementen van FIFA 18 is de toevoeging van de Nederlandse Jupiler League. Hierdoor kunnen veel supporters van de lagere divisie met hun eigen favoriete team spelen, zoals VVV-Venlo en NAC Breda. Ook teams als Jong Ajax, Jong PSV en Jong Utrecht komen beschikbaar. 

Volgens ontwikkelmanager van de Eredivisie CV, Marc Rondagh, is gaat men binnenkort in gesprek met Electronic Arts over de toevoeging van onder andere de Jupiler League. Rondagh kan nu nog niet zeggen of de eerste divisie in de volgende editie van het populaire voetbalspel zit. 

De kans dat de Jupiler League wordt toegevoegd aan FIFA 18 wordt echter steeds groter. Spelers van de game kunnen namelijk al veel langer spelen in lagere divisies in Duitsland, Engeland en Spanje. 

Tot slot komen er misschien meer Nederlandse voetbalstadions in FIFA 18. De Kuip in Rotterdam zou bijvoorbeeld toegevoegd moeten worden in de nieuwe voetbalgame.

Dynamisch weer in FIFA 18

Een ander nieuw element is een dynamisch weersysteem in FIFA 18. Dit betekent dat het weer van het ene op het andere moment kan omslaan tijdens de wedstrijd. Zo schijnt de zon en ineens kan het gaan sneeuwen en wordt er gespeeld met een oranje bal. De gameplay wijzigt hierdoor en spelers moeten leren gamen onder wijzigende omstandigheden.

FIFA 18 maakt gebruik van de Frostbite Engine, evenals Battlefield 1 en Mass Effect. In deze spellen is het dynamische weersysteem al aanwezig en EA Sports zal het systeem zeer waarschijnlijk ook aan FIFA 18 toevoegen.

Legendarische voetballers in FIFA 18

Legendarische voetballers als Ruud Gullit en Marco van Basten zijn al beschikbaar voor spelers van de Xbox One. Fans van de game hebben ontwikkelaar EA Sports nu verzocht om meer legendarische spelers toe te voegen aan FIFA 18.

Elk seizoen stoppen weer een aantal grote voetballers, zoals Puyol en Xabi Alonso van FC Barcelona en Nemanja Vidic van Manchester United. Puyol heeft ondertussen een legendekaart ontvangen voor Ultimate Team. Andere nieuwe legendes zouden kunnen zijn: Steven Gerrard van Liverpool en LA Galaxy, Antonio Di Natale van Udinese en ook Raúl, Gúti en Pablo Aimar.

FIFA 18 graphics

FIFA 18 zal draaien op de Frostbite engine, evenals voorganger FIFA 17. Deze nieuwe engine heeft de graphics op verschillende gebieden zeer veranderd. De graphics van FIFA 18 zullen weer beter zijn dan voorgaande versies. Zo zullen spelers nog menselijker bewegen en zijn de gezichten van de voetballers nog beter herkenbaar en gedetailleerder.

Sinds de eerste keer dat EA Sports de graphics in FIFA 11 ingrijpend wijzigde, reageren gameliefhebbers enthousiast op geruchten waarbij je zelf de gezichten van voetballers kunt creëren. Hierdoor kunnen gamers van FIFA 18 mogelijk hun eigen gezicht nabootsen in het spel. Alhoewel de implementatie van een dergelijk specifiek systeem erg complex is voor de ontwikkelaars, is men ervan overtuigd dat deze wens in de toekomst, en mogelijk al in FIFA 18, werkelijkheid wordt. Je zou dus zelf naast Ronaldo en Messi kunnen voetballen en de Champions League winnen!

Kunstmatige intelligentie (AI)

In elke versie van het voetbalspel worden de voetballers intelligenter en nemen ze beslissingen zonder tussenkomst van de gamer. Ook in FIFA 18 zal de AI weer verbeterd worden, waardoor de voetballers uit zichzelf leren welke stijl de gamer speelt en zich daarop kunnen aanpassen. Hierdoor worden bewegingen en looplijnen met en zonder bal minder voorspelbaar en de wedstrijden interessanter en afwisselender.

Real Time Awards

Evenals echte voetballers houden gamers ook van het winnen van prijzen. Dit kunnen prijzen zijn met het hele team, maar ook als individuele voetballer. Het winnen van de Gouden Bal voor beste speler van het seizoen. Mogelijk wordt in FIFA 18 de verhaallijn uitgebreid met real time awards, waarbij je als speler de diverse ceremonies mag bijwonen. Hierdoor krijg je als gamer meer voldoening en is er ook spanning buiten de wedstrijden om.


Bekijk het hele assortiment »


© 14-06-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust