WK 2018 NIEUWS

Vivo is de smartphone sponsor van de FIFA en het WK 2018 - nieuws

RSS

Vivo is gepresenteerd als officiële smartphone sponsor van de FIFA en het WK voetbal. Het sponsorcontract loopt tot 2022 en omvat daarmee het WK 2018 in Rusland en het WK 2022 in Qatar.

Als de officiëel smartphone merk van de FIFA, is Vivo sponsor van het Wereld Kampioenschap voetbal en de Confederations Cup. Het wereldwijde bereik van deze zes-jarige sponsorovereenkomst bereikt voor het bedrijf grote hoogten. Het logo van Vivo zal gedurende elke wedstrijd getoond worden op de advertentieborden rondom het voetbalveld, op de tickets, in media releases en elke andere form van promotiemateriaal.

De overeekomst bevat speciale marketing activiteiten, zoals het recht om gasten te selecteren om als fotograaf voor Vivo foto's te maken gedurende de warming-up. Vivo zal ook een speciale app voor het WK 2018 lanceren, waardoor alle voetbalfans van over de hele wereld het voetbalevenement goed kunnen volgen.

Ni Xudong legt uit: "Voetbal is een sport vol passie en momenten van bewondering, het maakt miljoenen mensen blij. De kracht van voetbal is constante vooruitgang. Als de officiële sponsor van de FIFA en het WK voetbal hoopt Vivo zichzelf te associëren met de sport. Ook hoop ik dat klanten de creativiteit en plezier van het bedrijf zullen gaan zien. Ondertussen brengt Vivo meer gepersonaliseerde, energievolle en jeugdige elementen aan het toernooi en de voetbalsport."

Famta Samoura zei over het sponsorcontract: "Voetbal en technologie komen steeds dichter bij elkaar te liggen, zowel op als buiten het veld. En het is een goed moment om een dergelijke overeenkomst aan te gaan met een wereldwijd bekend smartphone merk. We zijn erg blij om nauw samen te gaan werken met Vivo richting de beide Wereld Kampioenschappen voetbal in Rusland en Qatar."

Vivo is in het verleden ook al betrokken geweest in de sportwereld, namelijk als sponsor van de Indian Premier League cricket en de NBA.

De bekendmaking van Vivo als sponsor vond plaats op 31 mei 2017 in het historische en iconische Imperial Ancestral Temple in Beijing, in het bijzijn van Vivo-directeur Ni Xudong en FIFA-secretaris Fatma Samoura.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 08-06-2017 | Bijgewerkt op: 08-06-2017 | Door: Patrick

Reageer op dit artikel


Gerelateerd WK 2018 nieuws

27-05-2024 - Van veld naar virtueel de dynamische wereld van sport en gokken »
29-02-2024 - De opwinding rond het WK voetbal 2026 is begonnen »
15-06-2023 - Evolutie van Live Sportweddenschappen »
03-03-2023 - Hoe kun je wedden op Champions League voetbal in Nederland »
26-10-2022 - Tips om jouw huis WK klaar te maken »

© 23-07-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust