WK2018 - MERCHANDISE

WK2018 merchandise

De FIFA en het Russische bedrijf Megalicense Entertainment hebben een overeenkomst gesloten, waarbij Megalicense alle officiële producten onder licentie van de FIFA mag gaan verkopen tijdens het WK 2018 en de Confederations Cup 2017. Het programma omvat de productie van de officiële producten en de opening van fanshops in het gastland van het Wereld Kampioenschap voetbal.

Via deze website kun je voordelig games en boeken kopen, omdat rechtstreeks wordt samengewerkt met gerenomeerde partners als Bol.com. Bekijk hier het assortiment met voetbal gerelateerde items.

Megalicense is geselecteerd uit een groep van vijf Russische bedrijven, als onderdeel van een proces om de officiële merchandise van de FIFA te mogen verkopen. De criteria waren onder andere verkoopprognoses, financiële modellen, productcategorieën, ervaring en bronnen. Als grootste onderneming in Rusland die nauw samenwerkt met grote internationale merken, is Megalicense verkozen tot de beste kandidaat die aan de criteria voldoet. 

"Voor de FIFA is het erg belangrijk dat Russische burgers en voetbalfans van over de hele wereld de kans hebben om hoge kwaliteit producten te kopen. De producten zijn een erg belangrijk element van het WK 2018 en dragen bij aan een goede fanervaring en promotie van het voetbalevenement. Zulke producten zijn onderdeel van alle actie, genereren positieve emoties en staan garant voor een onvergetelijke ervaring van dit unieke toernooi," zei commercieel directeur van de FIFA, Philippe Le Floc'h.

Een hoog niveau van de organisatie en de verzending van alle handelsproducten rondom het WK voetbal is extreem belangrijk, en daarom is de FIFA erg blij met een onderneming als Megalicense Entertainment. Alle producten die in het teken van de Confederations Cup 2017 en het WK 2018 staan, moeten voor iedereen te koop zijn via diverse verkoopkanalen. Le Floc'h is ervan verzekert dat Megalicense deze taak goed zal volbrengen.

"We zijn erg blij dat onze onderneming is verkozen om de officiële merchandise te mogen verkopen," zei Anton Grishin, directeur van Megalicense Entertainment. "Het WK 2018 en de Confederations Cup 2017 zijn unieke evenementen voor Rusland, en we dragen graag bij aan de implementatie en bieden de fans de beste gelicenseerde producten."

De merchandise van het WK 2014 in Brazilië werd verkocht in maar liefst 189 landen met totaal meer dan 1.000 verkooppunten. 160 ondernemingen van over de hele wereld produceerden meer dan 150 miljoen producten, waarmee het de grootste verkoopprogramma van de FIFA ooit werd. Meer dan 120 officiële fan shops werden geopend in Brazilië, inclusief de eerste megawinkel van de FIFA met een oppervlakte van 2.000 vierkante meter. Deze winkels stond aan de Copacabana Beach in Rio de Janeiro. 

Voetbalfans kunnen de officiële producten van de FIFA kopen via FIFA.com/store.

Gepubliceerd op: 19-05-2017 | Bijgewerkt op: 20-05-2024 | Door: Patrick

Reageer op de WK 2018 merchandise
Gerelateerd WK 2018 nieuws

19-05-2017 - Merchandise van het WK 2018 wordt verkocht door Megalicense »
30-08-2016 - De FIFA maakt binnenkort de officiele WK 2018 mascotte bekend »

© 21-05-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust