SHOP - PES 18

PES 18

PES 18 is nu te koop en de releasedatum is 14 september 2017. PES 18 zal revolutionaire veranderingen bevatten ten opzichte van voorgaande versies. PES-spelers kijken al weer vol verwachting uit naar de game en op deze pagina worden de laatste ontwikkelingen bijgehouden. Ontwikkelaar Konami heeft de ontwikkeling van de voetbalgame voltooid.

Koop PES 18 nu en ontvang een PES 2018 horloge er gratis bij! Deze horloge wordt automatisch aan je winkelwagen toegevoegd en tegelijkertijd met de game afgeleverd.

Release datum PES 18

De release datum van PES 18 is 14 september 2017. We weten uit het verleden dat ontwikkelaar Konami het voetbalspel altijd in de maand september uitbrengt. Dit betekent dat PES 18 ook in 2017 in september uitgebracht wordt. Eerdere versies van de game zijn vaak achter in september uitgebracht en de kans is aanwezig dat de release datum van PES 18 dus ook eind september 2017 is.

De voetbalgame zal uitgebracht worden op de volgende consoles:

  • PC
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • Xbox 360

Het verhaal van PES 18

Afgelopen jaar heeft PES de strijd van FIFA verloren op gebied van een verhaallijn. Het is een wens voor PES 18 om in de huid te kruipen van een jonge voetballer aan het begin van zijn loopbaan. Gamers voelen zich meer persoonlijk betrokken bij het spel, want een loopbaan gaan met voor- en tegenslagen. De grootste droom van gamers was waarschijnlijk om zelf ooit profvoetballer te worden. Nu dit in werkelijkheid wat moeilijker is, is het een grote vooruitgang voor PES 18 als digitaal deze droom wel waar gemaakt kan worden. Wellicht kan Konami veel toevoegen aan PES 18 door een nieuwe verhaalmodus toe te voegen, waarbij gamers het leven van een voetballer kunnen nabootsen.

Overige verbeterpunten en wensen voor PES 18

Sinds de eerste versie van Pro Evolution Soccer in Japan in 2001, is het voetbalspel jaarlijks uitgebracht. Zoals verwacht mag worden van een dergelijke voetbalgame, vecht PES voor de eerste plaats met andere voetbalspellen als FIFA. Alhoewel het spel van EA net iets populairder is dan PES, heeft PES in het verleden meerdere malen bewezen niet onder te doen voor de concurrent. Ook Pro Evolution Soccer is een enorme hit onder de gamers. Met dat in het achterhoofd, kan PES goed voortbouwen op het verleden. Toch zijn er een aantal wensen en verbeterpunten voor PES 18.

PES 18 graphics

Zowel FIFA als PES hebben het afgelopen jaar hun gaming engine veranderd. PES maakt gebruik van de FOX engine, maar heeft de afgelopen tijd flinke veranderingen ondergaan. Voor PES betekent dit dat de balbehandeling en het rollen van de bal zeer soepel verloopt. Ook de kwaliteit van de animaties bevatten veel meer details dan ooit, waardoor het spel zeer realistisch overkomt. Spelers zijn goed herkenbaar en de lichamelijke bewegingen lijken erg natuurlijk. Toch loopt PES iets achter wat betreft de graphics, dus de eerste wens voor PES 18 is het verbeteren daarvan. Probleem daarbij is dat op veel grafische materialen merkrechten rusten, waarvoor Konami dure licenties moet kopen.

PES 18 licenties

De ontwikkelaar van PES 18, Konami, heeft altijd achter de feiten aan gelopen wat betreft het verkrijgen van de juiste licenties. De laatste jaren lijkt het probleem echter steeds groter te worden. Konami probeert steeds meer de nadruk te leggen op een realistische gameplay, maar dan met onrealistische teams. De mate van echtheid is groot bij PES, maar door het gebruiken van vals genaamde teams loopt de echtheid ernstig schade op. Dat PES in veel gevallen geen licentie heeft voor spelers, betekent dat een aantal teams met de grootste sterren van dit moment gewoon compleet missen. Gelukkig zijn FC Barcelona en Liverpool aanwezig in de game, maar teams als Chelsea, Juventus en Real Madrid zijn ook erg gewenst. Ook de voetbalstadions zijn niet in alle gevallen overeenkomstig de werkelijke stadions van een club. Hierdoor ervaren spelers van PES 18 mogelijk wel een heel realistische gameplay, maar dan met onrealistische teams in onrealistische stadions. Konami moet voor PES 18 zoveel mogelijk licenties verkrijgen, zodat men kan spelen met echte spelers in echte stadions.

Multiplayer mode

PES heeft altijd al een beetje achter gelopen wat betreft de technische aspecten van de multiplayer mode. Daarom zou de multiplayer mode vanaf de grond af aan opnieuw gebouwd moeten worden. Waar PES een heel realistische single player mode heeft, komt de multiplayer mode flink tekort. "PES 17 heeft het beste voetbalspel dat ik ooit heb ervaren, offline. Online gaat het verder met de problemen die er al waren. Er waren wel verbeteringen, maar dat had bij lange na niet de gewenste effecten waar ik op gehoopt had. Ik wil graag online spelen zonder vertraging, maar vertraging is meer een regel dan uitzondering", aldus een reviewer. Konami moet begrijpen dat gamers graag het spel willen spelen tegen andere gamers, dus men moet de multiplayer mode niet onderschatten. Er mag geen vertraging optreden tijdens het spelen van PES 18, wanneer je tegen iemand aan de andere kant van de wereld speelt. Een goede multiplayer mode is een grote wens van veel gamers voor PES 18.


Bekijk het hele assortiment »


© 23-07-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust