SHOP - FIFA 19

FIFA 19

FIFA 19 is vanaf nu te kopen, de releasedatum is 28 september 2018. FIFA 19 zal de UEFA Champions League en de Europa League bevatten ten opzichte van voorgaande versies. FIFA-spelers kijken al weer vol verwachting uit naar de game en op deze pagina worden de laatste ontwikkelingen bijgehouden.

Er zijn verschillende edities van de voetbalgame verkrijgbaar. Pre-order FIFA 19 nu en speel 3 dagen eerder dan iedereen! EA brengt de volgende versies uit: Standard Edition, Champions Edition en de Ultimate Edition.

Koop FIFA 19 nu en ontvang vele extra's:

  • 5 Jumbo Premium Goud Pakketten 5 weken gratis
  • Cristiano Ronaldo leenitem voor 7 FUT-wedstrijden
  • Special edition FUT kits ontworpen door de artiesten van de soundtrack

Releasedatum FIFA 19

De release datum van FIFA 19 is 28 september 2018. We weten uit het verleden dat ontwikkelaar Electronic Arts het voetbalspel altijd in het najaar uitbrengt. Dit betekent dat FIFA 19 in het najaar van 2018 uitgebracht wordt. Eerdere versies van de game zijn vaak in september uitgebracht en de kans is aanwezig dat FIFA 19 dus ook in september gespeeld kan gaan worden. Pre-order de game nu en speel 3 dagen eerder!

De voetbalgame zal uitgebracht worden op de volgende consoles:

  • PC/Windows
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • Xbox 360

FIFA 19 Champions League

De Champions League en de Europa League maken voor het eerst deel uit van FIFA 19. EA sports heeft de licenties voor de Europese topcompetities verkregen en streeft daarmee PES van Konami voorbij. Dat de competities in de game te spelen zullen zijn, is per ongeluk bekend gemaakt door de Nederlandse commentator Evert ten Napel. Hij verzorgt al jaren het commentaar in de FIFA-reeks.

In deze modus speel je wedstrijden in de poulefase van het miljoenenbal, om vervolgens de knock-out wedstrijden richting de finale te spelen. De finale van de Champions League in FIFA 19 wordt gespeeld in het nieuwe voetbalstadion van Atlético Madrid, Estadio Metropolitano.

Andere modussen die je kan spelen zijn FUT, The Journey en Career Mode.

FIFA 19 cover: Messi of Ronaldo?

Cristiano Ronaldo is de beste voetballer van FIFA 19 en staat dus op de cover. De speler van Real Madrid heeft een rating van 94, terwijl Lionel Messi een rating van 93 heeft. De verwachting is dat Ronaldo in de nieuwe game nog net iets beter is dan in FIFA 18. Blijkbaar is ontwikkelaar EA Sports onder de indruk van de ontwikkelingen van Ronaldo, die met Portugal het EK 2016 won en met Real Madrid de Champions League.

In het verleden stond Messi vaak op de cover van de FIFA-reeks, maar ondertussen heeft hij een contract getekend bij Pro Evolution Soccer. Hierdoor is het verschil in rating tussen Messi en Ronaldo goed te verklaren. Dit is de reden dat Cristiano Ronaldo op de cover van FIFA 19 komt te staan.


Bekijk het hele assortiment »


Reageer op FIFA 19


© 21-05-2024 wk2018rusland.com (mobiel) - Alle rechten voorbehouden - 18+ - Speel bewust